За нас

        Основана през пролетта на 2017, Carsharing e платформа за споделяне на превозни средства, която дава възможност на хората да листват, търсят и резервират различни превозни средства на територията на България - чрез компютър, телефон или таблет.

      Дали търсите да наемете автомобил за уикенда, каравана за лятната почивка или яхта с капитан, Carsharing ви дава възможност да резервирате всякакви превозни средства, във всички ценови сегменти.  Вдъхновен от богатият ни опит в предлагането на първокласно потребителско изживяване, в сферата на наемането на автомобили и туризма, Carsharing дава лесна възможност на собствениците на превозни средства, да печелят допълнително, достигайки до хиляди потребители чрез нашата платформа.

     Каршеринг беше вдъхновена от дългогодишният опит който сме натрупали в бизнеса с автомобили под наем. Първоначалната идея на платформата беше да даде възможност на собствениците на автомобили да ги дават под наем на наематели, които имат нужда да наемат краткосрочно автомобил, на поносима за тях цена.

         Впоследствие, обсъждайки бизнес модела с наши приятели и потенциални потребители идеята се разви и решихме да включим в платформата и други превозни средства, давайки по този начин възможност на собствениците и на други видове превозни средства да ги включат в платформата.     Смятаме че така ще предложим най-добрият избор на нашите потребители, не само в при автомобилите, но във всяка друга категория.

     Ние вярваме че ясните условия и лесният достъп до предложения в платформата играят важна роля за доброто потребителско изживяване и сме фокусирани в непрекъсното подобряване на нашата услуга 

       Нашата цел е да поставим Каршеринг на лидерската позиция по отношение на онлайн услугите в сферата на наемане на превозни средства и ще бъдем щастливи да бъдете до нас през това вълнуващо пътешествие.