Намерени са 55 обяви

Яхта с шкипер под наем

Цени от: 250.00 лв на ден

Яхтата е ветроходна с помощен дизелов двигател и може да превозва до 10 пътници. Управлява се от опитен шкипер с повече от 30 години опит. Яхтата е подходяща за кратки дневни пътешествия на близки разстояния, като разходки до острови, близки пристанища или за посрещане на залеза. Цената е 50 лева/час или 250 за цял ден, независимо от броя на пътниците.

4+ Ветроходна Бургас Виж обявата

Ситроен С5 под наем

Цени от: 62.00 лв на ден

Ситроен С5 е удобен автомобил, подходящ за дълги пътувания, който ще ви очарова с комфортната си возия, множество екстри и огромно багажно пространство, в което можете да съберете багажа на 4 пътници.

Климатроник Ръчна Дизел София Виж обявата

Давам под наем Опел Астра 1,6 Бензин

Цени от: 40.00 лв на ден

Чудесен, икономичен автомобил, подходящ за градскo и ивънградско шофиране и за превозване на 4 възрастни пътници, заедно с багажа им.

Климатроник Ръчна Бензин София Виж обявата

Давам под наем Кемпер

Цени от: 280.00 лв на ден

Давам под наем кемпер

Климатик 4+ Има Има София Виж обявата

VW Phaeton под наем

Цени от: 65.00 лв на ден

Автомобилът разполага с множество екстри и е в изключително запазено състояние, презицно поддържан и чист. VW Phaeton е най-луксозния модел на Volkswagen, в класа на Мерцедес S, и Ауди А8. Подходяща и комфортна за дълги пътувания (активно пневматично окачване+ниво регулация) и може да превозва до 5 пътници. Просторен багажник и теглич, мощна аудио-уредба, качествена климатизация, маневрен и с лесно управление за своите размери.

Климатик Автоматична Дизел Русе Виж обявата

Предлагам луксозен превоз в рамките на София

Цени от: 43.00 лв на ден

Предлагам луксозни трансфери в рамките на София на фиксирана цена, независимо от дистанцията. Посочената цена е за еднопосочен трансфер.

Климатроник Автоматична Дизел София Виж обявата

Давам под наем Опел Астра комби

Цени от: 52.00 лв на ден

Автомобилът е дизелов, с ръчни скорости, доста икономичен. Събира много багаж и е подходящ за семейства или компании от 4 човека.

Климатик Ръчна Дизел София Виж обявата

Давам Ауди А4 Кабрио под наем

Цени от: 70.00 лв на ден

Давам под наем Ауди А4 кабрио. Автомобилът е в добро състояние и доста икономичен. Подходящ за лятото и удобен за каране с автоматични скорости.

Климатроник Автоматична Дизел София Виж обявата

Предлагаме изискан и луксозен превоз на територията на град София

Цени от: 50.00 лв на ден

Ройал Шатъл Ви осигурява пътуване на територията на гр. София със стил и класа, каквато досега не сте познавали. Нашите шофьори изглеждат и са облечени така, че Вие да се почувствате много изискани и да пристигнете на избраната от Вас дестинация по възможно най-елегантния и комфортен начин. Услугата се предлага 24 часа, 7 дни в седмицата. Цената на услугата се отнася за превоз от точка до точка, за еднопосочен маршрут, в рамките на град София.

Климатроник Автоматична Дизел София Виж обявата

BMW 750Ld под наем за вашето специално събитие

Цени от: 350.00 лв на ден

Наемeте за вашата сватба или за друг специален повод БМВ 750Ld. Това е върховната лимузина на немският производител с най-силният дизелов двигател, който е едновременно свръхмощен и много икономичен. Автомобилът с дълга база, разполага с множество екстри и ще задоволи всичките ви изисквания. Цената на автомобилът е за 4 часа и включва добре обучен шофьор и 70 км пробег

Климатроник Автоматична Дизел София Виж обявата

Давам под наем Мерцедес S320

Цени от: 80.00 лв на ден

Колата разполага с множество екстри и е в доста добро състояние, подходяща е за дълги пътувания и може да превозва комфортно 4 пътници заедно със целият им багаж. Има монтирана газова уредба, което прави пътуванията доста икономични. Разхода е около 10l/100km, което се равнява на около 10 лева при настоящите цени на пропан-бутана.

Климатроник Автоматична Бензин София Виж обявата

Трансфер Летище София - Център

Цени от: 37.00 лв на ден

Предлагам трансфер от Летище София до центъра на града

Климатик Ръчна Бензин София Виж обявата